Společnost má k dispozici dvě výrobní linky, a to linku na výrobu „americké“ pizzy tzn. pizzy na tlustém (deep pan) těstě a linku na výrobu „italské“ pizzy tzn. pizzy na tenkém (stonebaked) těstě.
Pizza „italského“ typu
Pizza se vyrábí příčným a podélným rozválením klonku těsta. Pizza se peče v pravé kamenné peci.
Možné průměry korpusů:
14 cm, 16 cm, 18 cm, 22 cm, 23 cm, 24 cm, 25 cm, 26 cm
Dostupné příchutě:
- Quattro formaggi
- Ham
- Salami
- Hawai
- Mozzarella
Pizza „amerického“ typu
Pizza se vyrábí vykrajováním z laminovaného těsta. Vyrábíme korpusy kulatého i obdélníkového tvaru. Pizza se peče v moderní peci s 5 sekcemi s individuálně nastavitelnými teplotami.
Možné průměry korpusů:
20,5 cm, 22 cm, 24 cm, 26 cm, 28 cm, 22,5 x 26 cm, 23 x 32 cm
Dostupné příchutě:
- Quattro formaggi
- Ham
- Cheese
- Ham & mushrooms
- Salami
- Hawai
- Margherita
- Bolognese
- lze i další dle požadavků zákazníka
Možné receptury těsta:
- Těsto z pšeničné mouky
- Těsto z celozrnné mouky – zdravá řada se zvýšeným obsahem vlákniny
Možnosti balení:
- do fólie a do krabičky, tzv. retail balení
- do fólie a do kartonu, tzv. food servis balení
Fotogalerie